PERS

Na een wervelende clubtour 18/19 en een unplugged (pick-up) tour in de zomer van 2020 gaat Danspaleis van Kooten eindelijk het theater in! 

Met de voorstelling Van TopPop tot TMF nemen Kasper van Kooten en zijn fantastische Danspaleis-band het publiek een avond lang mee door de geschiedenis van popmuziek op de Nederlandse televisie. Dit wordt het eerste, officiële clip-concert met unieke beelden uit muziekprogramma’s zoals TopPop, De Nationale Top40 en TMF.

 

Het begon allemaal bij het legendarische TopPop dat in september 2020 exact 50 jaar geleden voor het eerst op de buis kwam. Mensen bleven er voor thuis. Generaties groeiden op met groteske televisiedecors, Penney de Jager’s dans en natuurlijk de onvergetelijke muziek van Blondie tot Bowie en Iggy Pop tot The Police. TopPop maakte de weg vrij voor vier decennia aan Nederlandse popprogramma’s met bekende nationale én internationale artiesten. Een unieke avond over het gelukkige huwelijk tussen popmuziek en de Nederlandse televisie.

 

Danspaleis van Kooten is een ‘stand-up tribute band’ die swingende live muziek combineert met komische anekdotes, imitaties en exclusieve tv beelden. Enig in zijn soort en al jarenlang stijf uitverkocht op vaste locaties in Hilversum en Amsterdam. Gelukkig gaat deze voorstelling nu eindelijk op theatertournee door Nederland!

  

Aanvragen Pers Theaterbureau De Mannen: 020-3034721 of info@danspaleis.tv

Persfoto Danspaleis Van Kooten