PERS

Iedereen kent Kasper van Kooten, maar vaak is het "waarvan allemaal ook alweer?" De één zal zeggen van All Stars, Toscane, Beste Kijkers, Groeten Uit 19xx, Moordvrouw of Ventoux (de film) de ander kent hem uit het theater waar hij al 15 jaar optreedt als cabaretier met zijn eigen shows. 

Wat veel mensen inmiddels óók weten is dat hij al zijn hele leven lang niet van muziek af kan blijven. Dat blijft hij ook overal rondbazuinen. Van Kooten jr. speelde  (drumde en zong) vanaf zijn 12e in bands en deed o.a. Ahoy, Lowlands, Carré en Parkpop als drummer van Acda & de Munnik. Hij maakte platen met Candy Dulfer, Broken Brass Ensemble, Extince en Bertolf.

Kasper's muzikale roots liggen in de jaren 80 en vanuit dit legendarische decennium is hij een ACT gaan formeren. Met zijn beste vrienden (sommigen al vanaf zijn lagere school-periode) stelde hij een band samen en liet zijn licht schijnen over een concert dat nog niet gezien was in Nederland: een stand-up concert, waarbij de muziek (en het dansen!) op de eerste plaats komt en de grappen, anekdotes of de imitaties er op swingende wijze aan toegevoegd worden.

Wat je dan krijgt? Een twee uur durend spektakel met de meest legendarische hits uit je jeugd, in een onvergetelijke uitvoering en een  met een dikke knipoog van één van de best zingende & dansende drummers van ons land en zijn geweldige band.

  

Aanvragen Pers: 085 - 047 18 61 of info@danspaleis.tv

Persfoto Danspaleis Van Kooten